Ut Hoeveneind | Algemene voorwaarden
Bed & Breakfast Ut Hoeveneind, je eigen huisje aan de rand van het bos
15818
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15818,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.6,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 
Algemene voorwaarden B&B Ut Hoeveneind
  1. Algemeen

1.1 B&B Ut Hoeveneind is eigendom van en wordt beheerd door Bianca Houthooft en Marco van Schaik, hierna te noemen als beheerder(s). De beheerder kan zich laten vervangen door een andere gastvrouw/heer.

1.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gasten van B&B Ut Hoeveneind, Hoeveneind 130 in Oosterhout

1.3 De beheerder is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten.  Parkeren is op eigen risico. Indien u gebruik maakt van de ontbijtservice, is de beheerder niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties.

1.4 B&B Ut Hoeveneind is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals storingen en uitval van stroom, watervoorzieningen en technische installaties.

1.5 Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de beheerder worden door de gasten voor of bij vertrek vermeld en vergoed aan de beheerder.

1.6 B&B Ut Hoeveneind ligt aan de rand van het bos. Wij verwachten van onze gasten, dat zij de rust en stilte van de bosrijke omgeving en de omringende boerderijen respecteren. Dit huisje is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden. De beheerder kan bij ongepast gedrag de toegang tot Ut Hoeveneind ontzeggen of weigeren, zonder restitutie van verblijfskosten.

1.7 Gasten dienen een vaste woon/verblijfplaats te hebben.

 

  1. Reservering en bevestiging

2.1 Een reserveringsverzoek kan rechtstreeks per WhatsApp, e-mail of het formulier op de website worden gedaan. Een andere mogelijkheid is of via een van de bookingssites. Bij een reserveringsverzoek via WhatsApp of email graag uw NAW gegevens vermelden inclusief uw mobiele nummer.

2.2 Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt B&B Ut Hoeveneind een bevestiging per email inclusief de algemene voorwaarden.

 

  1. Betaling

3.1 De aanbetaling van de verblijfskosten dienen conform afspraak in de bevestigingsmail vooraf te worden overgemaakt op bankrekening NL70INGB0794125344 tnv Bianca Houthooft BenB, onder vermelding van uw naam en aankomstdatum. Een betaalverzoek is eveneens mogelijk.  Het restant kan bij aankomst contant of per betaalverzoek worden voldaan.

3.2 Annulering is kosteloos mogelijk tot 4 werkdagen voor de dag van aankomst bij een korte verblijfsduur (max 4 dagen).  Daarna zijn wij genoodzaakt de overnachtingkosten exclusief ontbijt in rekening te brengen. Dit geldt eveneens bij een no-show. U dient zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen. Bij een langere verblijfsduur (meer dan 4 dagen) kunnen de annuleringsvoorwaarden anders zijn en worden deze per mail aan u bevestigd.

 

  1. Huishoudelijk reglement

4.1 Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur in het huisje terecht

4.2 Op de dag van vertrek dient u de B&B voor 11.00 uur te verlaten. Check of uw eigen eigendommen niet achterblijven in de B&B en controleer of de afstandbedieningen weer op hun plek liggen.

4.3 In overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden

4.4 Gebruik door derden van de B&B is niet toegestaan.

4.5 Binnen roken is niet toegestaan.

4.6 Huisdieren zijn in overleg van harte welkom.

4.7 De B&B is met zorg ingericht en we verwachten dat u respectvol met de inventaris omgaat.

4.8 Bij verlies van sleutel(s) worden de kosten voor het vervangen van de cilinder in rekening gebracht bij de gasten.

 

  1. Verwerking persoonsgegevens

Overeenkomstig de Algemene Verordening gegevensbescherming, worden persoonsgegevens op zorgvuldige wijze verwerkt.

 

Opgesteld door B.P.H. Houthooft, 24 februari 2021