Over ons
Bed & Breakfast Ut Hoeveneind, je eigen huisje aan de rand van het bos
14567
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14567,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 
Over ons

Wij zijn Marco en Bianca, beiden 50-ers en sinds 1992 verknocht aan Breda en haar omgeving. Samen hebben wij al een flink stuk van de wereld bereisd en genoten van al het moois dat er te zien en beleven valt. Wij brouwen ons eigen bier en delen dit graag met liefhebbers.

Ons zelf gebrouwen bier delen we graag met liefhebbers.

Wij hebben dit boshuisje in september 2018 gekocht en met hulp van vrienden helemaal  zelf opgeknapt. Het huisje is van voor de oorlog (1935) en  in 1970 door de vorige eigenaar uitgebouwd. In zijn oorspronkelijke staat was het bijna de helft van wat het nu is.  In die vooroorlogse tijd woonde er maar liefst een gezin van 7 personen. In de keuken hebben we foto’s opgehangen  van de oude staat zodat je je een beeld kunt vormen van die periode.

 

Wij wonen op 4 km afstand van de BenB, en zijn in een paar minuten bij jullie als hulp gewenst is. Laat ons vooral weten als je specifieke wensen of interesses hebt, dan kunnen we je daarmee helpen. Wij maken jullie graag enthousiast over Breda en haar omgeving en geven graag tips voor lekkere restaurantjes, culturele activiteiten of lokale festiviteiten.

Wij maken jullie graag enthousiast over Breda en haar omgeving.